Testimonios

Quiropráctica VIDA Barcelona

«EM SENTO MOLT MÉS CONTENTA D’ENÇÀ QUE VINC AL CENTRE … HO RECOMANO A TOTHOM QUE TINGUI PROBLEMES D’ESTRÈS O ANGOIXA»

By : Categories : Dolor cerviales,Testimonios Comment: 0 Comment

Em dic M. Àngels, tinc 47 anys, sóc astrofísica i fa quatre mesos que vinc al centre.

Per què vaig venir aquí? Doncs perquè, per qüestions laborals, passo moltes hores davant l’ordinador i això fa que les lumbars i les cervicals se’n ressentin. D‘altra banda, estic aixecant una empresa pròpia dedicada al sector òptic en microscòpia i astronomia i demana moltes hores de dedicació. Tot i que ho faig amb molta il·lusió i m’està anant molt bé, el fet de disposar de poques estones lúdiques (si més no, de moment) m’angoixa una mica perquè sóc una persona molt activa.

Venir al Centre Quiropràctic VIDA m’ha ajudat molt des del primer moment, en poques sessions ja va desaparèixer el petit problema de cervicals. Les lumbars també han millorat molt.

A més, recomano especialment les classes de salut impartides al Centre ja que, des d’aleshores, segueixo els consells donats i em sento molt millor. Sovint no donem importància a petits avisos que dóna el cos, i cal aprendre a adonar-se de les males postures i corregir-les a temps. Dedicar uns quants minuts a estiraments i descans és quelcom que no costa i, en canvi, ens beneficia al llarg del dia.

Un factor a remarcar és que em sento molt més contenta d’ençà que vinc al Centre. A nivell emocional m’està anant molt bé i ho recomano a tothom que tingui problemes d’estrès o angoixa, jo en puc donar testimoni.

Quan vaig veure el vídeo on expliquen la repercussió que té tenir ben posada o no la columna, i els efectes que això té sobre els altres òrgans del cos ¾no només a nivell biològic, sinó també emocional¾, vaig veure clar que la quiropràctica em podia ajudar molt. I així va ser.

Crec que val la pena compartir les vivències per ajudar els qui ens envolten, jo vaig conèixer la quiropràctica gràcies a un amic al qui estic molt agraïda. El fet de veure testimonis en directe t’anima a cuidar-te tu també i veure que és possible estar millor. Aquesta és la intenció del meu testimoni.

En definitiva, ho recomano sincerament, ja sigui si tens algun problema relacionat amb la columna o simplement per mantenir una bona qualitat de vida.

 

maria angeles gilÀngels Gil